Dahlqvists Bil som säljer Huyndai satsar på CrossMedia abonnemang tillsammans med 100p och Gratistidningan.

I fordonshallen ute på Midgårdsvägen i Luleå mitt bland alla glänsande nya bilar träffas Monica Stubé, Gratistidningen och Tom Dahlqvist och lägger upp planeringen inför Dahlqvists Bils kommande marknadsföring.

– Det känns spännande och jag tror på att man måste ha bredd på sin marknadsföring och nå ut. Det här är en bra helhetslösning för oss, säger Tom Dahlqvist.

Monica Stubé menar att många företag är intresserade av att få hjälp och känner sig vilsna i dagens komplexa medielandskap.

– Våra tidningar når ut till alla och annonserna ger ”spring-i-butiken”. Nu jobbar vi också med ”Content Marketing” där man kan läsa och se vad våra kunder pysslar med och det stärker varumärket ännu mer, berättar Monica Stubé.

Share This