Kvalitet, kompetens, omsorg & engagemang

Glasögon & linser

Hos oss hittar du ett unikt handplockat urval av snygga bågar i de senaste glasögontrenderna. Utöver professionell personal och ett av Norrlands största utbud av kvalitetsbågar har vi också egen verkstad.
Läs mer

 

 

Klockor

Hos oss hittar du klockor för alla smaker och stilar från flera kända varumärken, både kvarts och automatiska. En klassisk analog, en sportig snygg funktionsklocka eller varför inte en trendig hybridklocka som kan kopplas både till Iphone och Android.
Läs mer

 

Synundersökningar

Hos oss får du alltid en grundlig synundersökning, för att få bästa möjliga glasögon och kontaktlinser för just dina ögon. Vi hjälper också personer med samseendeproblem, det vill säga skelning eller dubbelseende.
Läs mer

 

Om oss

Ta del av Åströms stolta historia och läs om vår ambition samt vilka ledord vi jobbar efter.
läs mer

 

Boka tid

Boka tid via vårt formulär. Personuppgifter hanteras korrekt enligt gällande GDPR-lagstiftning.
läs mer

 

Kontakt

Åströms finns numera på Storgatan 52 i Piteå, här möter ni en modern och fräsch butik.
I vår butik möter ni våra 2 optiker, Daniel Åström och Anneli Nobäck med 30 respektive 27 års yrkeserfarenhet, samt våra 4 optikerassistenter.
läs mer

 

Aktuellt

Höstens nyheter på ingång!

Vi har varit på glasögonmässa. Nu är vi tillbaka fylld med inspiration och kunskap när det gäller allt från glasögonmode till den senaste teknologin. Välkommen in och inspireras! Här sitter Annika, Daniel & Anneli och lägger beställning på TVÅ nya märken!!  Så...

Vill du ha något unikt?

Välkommen in till oss och inspireras av hundratals handplockande glasögonbågar. Våra inköp görs på mässor både i Sverige och i utlandet, vilket gör vårt sortiment unikt! Hos oss hittar du bågar och glas i högsta kvalité. På Bilden ser ni fina...

Hur kombinerar du din klocka?

Varför inte kombinera favoritklockan med ett par matchande solglasögon? Under de senaste åren har klockan gjort en stor återkomst som en mer stilmedveten accessoar efter att ha varit frånvarande från mångas handleder under den period då mobiltelefonen ansågs fungerade...

MIDNIGHTSUN SHOPPING

Fredag 29/6 är det midnightsun shopping och vi håller öppet mellan 10-20. Passa på! Vi kör nämligen 300:- rabatt på alla solglasögon under hela dagen. Gäller endast fredag 29/6 på innevarande lager.

Veckans annons - Gratistidningen

Åströms Ur & Optik

Tel: 0911-21 15 00

E-post: info@astroms.nu

Butikens öppettider:

Vardagar 10.00-18.00

Lördag 10.00-14.00

 

Kontakta oss

Pin It on Pinterest