Synundersökningar

I vår butik möter du våra 2 optiker, Daniel Åström och Anneli Nobäck med 30 respektive 27 års yrkeserfarenhet. Hos oss får du alltid en grundlig synundersökning, för att få bästa möjliga glasögon och kontaktlinser för just dina ögon. Vi hjälper också personer med samseendeproblem, det vill säga skelning eller dubbelseende. Vi följer Optikerförbundets och Synologens kvalitetsnormer och samarbetar med legitimerade ögonläkare i det fall dina ögon behöver en medicinsk bedömning.

Glasögon

Hos oss hittar du ett unikt handplockat urval av snygga bågar i de senaste glasögontrenderna. Utöver professionell personal och ett av Norrlands största utbud av kvalitetsbågar har vi också egen verkstad. Här utför vi snabbt och smidigt alla inslipningsarbeten och reparationer. Vår glasleverantör är Carl Zeiss Vision som levererar vad vi vill hävda glas i världsklass.
Vi ser till att du ser bra ut!

Linser

Oavsett om du är närsynt, översynt, har astigmatism eller är i behov av progressiva linser så kan du vända dig till oss med förtroende. Vi erbjuder endagslinser, tvåveckorslinser och månadslinser.

Klockor

Hos oss hittar du klockor för alla smaker och stilar från flera kända varumärken, både kvarts och automatiska. En klassisk analog, en sportig snygg funktionsklocka eller varför inte en trendig hybridklocka som kan kopplas både till Iphone och Android. Vi har koll på både teknik och trender, till oss kan du med förtroende vända dig om du har problem med din nuvarande klocka eller om du vill köpa en ny. Tillsammans tar vi fram den som passar just dig. Vi ser till att du ser bra ut!

Åströms Ur & Optik

Tel: 0911-21 15 00

E-post: info@astroms.nu

Butikens öppettider:

Vardagar 10.00-18.00

Lördag 10.00-14.00

 

Kontakta oss

Pin It on Pinterest