Välkommen till Falks Tryckeri & Brodyr

Vi får er att synas – på allt! överallt!

Med kunden i fokus - Ni tycker, vi trycker

Vi kan erbjuda dig som kund skyltar och dekaler, fordonsdekor, arbets- och profilkläder, kepsar och mössor, klädförädling, display och utställning, lasergravyr samt give aways. 

Arbetskläder

Kloka arbetskläder till bra priser!

Våra produkter & tjänster

Skyltar & dekaler.

Det kan vara allt ifrån en enkel namnskylt till en byggskylt eller en stor fasadskylt med belysning. Möjligheterna är oändliga och allt kan prydas av ditt varumärke eller budskap. När du vill synas bättre är dekaler effektiva sätt att visa upp ditt företag på.
Vi kan ordna de flesta typer av dekaler – små eller stora, en färg eller flera, för inomhus- eller utomhusbruk.     

Fordonsdekor

Ditt fordon är en rullande reklampelare, där du har en gratis reklamplats. Det är ett utmärkt verktyg för att effektivt visa upp och sprida ditt varumärke, företagsnamn, logga eller produkt på.  En logotyp på bilen ger effekt oavsett storlek. Det är givetvis valfritt om du vill sätta en liten logga eller fylla hela bilen. Oavsett vad gör en bildekor underverk för ditt företags synlighet.

Arbets & profilkläder

Hos oss hittar du arbetskläder samt skydd och tillbehör från kända varumärken med hög kvalitet för alla yrken och arbetsuppgifter, vare sig du är yrkesman eller hemmafixare.
Vi erbjuder även tryck och brodyr på era plagg.
Kom gärna in till oss för att titta på våra produkter

Kläder & klädförädling

Vi hjälper er att komplettera er profilkollektion med snygga och praktiska tillbehör, som ni kan ge till era anställda, kollegor och kunder. Det kan vara allt ifrån mössor och kepsar till kontorsmaterial och muggar. Möjligheterna är oändliga och allt kan prydas av ditt varumärke.
Vi erbjuder även tryck eller brodyr av er logotyp eller helt egna design.
Kom gärna in till oss för att titta på våra produkter.

Display & utställning

vi printar dina banderoller i den storlek Ni önskar. Tekniken för printning på vepor, textilier och papper har inga gränser, så tänk i stora format när du ska exponera ditt varumärke. En roll-up är ett effektivt sätt att presentera ett budskap på. 
Den är snabb att montera och är lätt att bära med sig. På mindre än 1 minut har ni 2 kvadratmeters bildyta som exponerar er produkt eller ert varumärke. 

Affischer & visitkort

Oavsett vad du vill ge bort, från små give aways till mer exklusiva presenter med graverade, broderade eller tryckta loggor har vi produkterna som gör att ditt varumärke hamnar i mottagarens händer och medvetande. Gör gärna ett besök hos oss för att bläddra i kataloger eller för att se sakerna i vår visningslokal.

Lasergravyr & laminering

Vi kan erbjuda lasergravyr för de flesta förekommande industriella behov. Vi kan laminera allt från små visitkort till ark som uppnår maxbredden 160 cm.Att laminera t.ex. en affisch höjer inte bara affischens kvalité utan det skyddar även affischen mot fukt, repor, smuts, slitage, damm och utomhus mot väder och vind. 

Giveaways

Presentreklam eller give aways är perfekta spridare av ditt varumärke på t.ex. mässor, event, till sponsring, personal eller kunder. 
Syftet med presentreklam är att stärka din relation med mottagaren och det bästa är att välja en produkt som mottagaren kan ha nytta av. 

Logotyp & design

Vi har tillverkning av logotyper, design och vektorisering. Hos oss hittar du arbetskläder samt skydd och tillbehör från kända varumärken med hög kvalitet för alla yrken och arbetsuppgifter, vare sig du är yrkesman eller hemmafixare.

Nyheter & Blogg

Jägarna!

Tryck på jackor till de medverkande i inspelningen av Jägarna!Mycket roligt projekt och kul att få en liten inblick hur det går till vid en inspelning. Jätteroligt att få träffa några av er som jobbat med att spela in den nya serien allt från skådespelare,...

Utökad skyltning

Veolia utökar sin synlighet-snyggt!

Skylt på plats

Ny skyltning till möbelhuset!

Veckans annons - Gratistidningen

Referenser

Några ord från nöjda kunder.

Jag har världens bästa leverantör avseende tryck på mina arbetskläder. Snabbt, proffsigt och prisvärt. Tack Falks tryckeri i Kiruna.

Morot Friskvård

Tack Jerry på Falks Tryckeri, våra nya skyltar blev superfina! 

Stop 22 AB

Huvudkontor
Industrivägen 2, 981 38 KIRUNA

Tel: 0980-800 74
Epost: ftb.ab@tele2.se
Hemsida: www.100p.se/falkstryckeri

Kontorstider: Mån-Tor 07-15
Fre 07-12

Kontakta oss

Pin It on Pinterest