Banderoller

Banderoller är ett bra och billigt sätt att få sitt företag att synas på.
vi printar dina banderoller i den storlek Ni önskar. Tekniken för printning på vepor, textilier och papper har inga gränser, så tänk i stora format när du ska exponera ditt varumärke. Hör av er om det är något annat ni undrar över så kan vi hjälpa er med både utformning och pris. Om montage önskas, kontakta oss. 

Roll-up

En roll-up är ett effektivt sätt att presentera ett budskap på. 
Den är snabb att montera och är lätt att bära med sig. På mindre än 1 minut har ni 2 kvadratmeters bildyta som exponerar er produkt eller ert varumärke. Hos oss hittar ni roll-ups i flera utföranden. Tekniken för printning på vepor, textilier och papper har inga gränser, så tänk i stora format när du ska exponera ditt varumärke. Hör av er om det är något annat ni undrar över så kan vi hjälpa er med både utformning och pris. 

Om montage önskas, kontakta oss. 

Give aways

Ge bort ditt varumärke!
Presentreklam eller give aways är perfekta spridare av ditt varumärke på t.ex. mässor, event, till sponsring, personal eller kunder. 
Syftet med presentreklam är att stärka din relation med mottagaren och det bästa är att välja en produkt som mottagaren kan ha nytta av. Oavsett vad du vill ge bort, från små give aways till mer exklusiva presenter med graverade, broderade eller tryckta loggor har vi produkterna som gör att ditt varumärke hamnar i mottagarens händer och medvetande. Gör gärna ett besök hos oss för att bläddra i kataloger eller för att se sakerna i vår visningslokal.

Huvudkontor
Geologgatan 7A, 981 31 KIRUNA

Tel: 0980-60 000
Epost: info@213.188.152.178
Hemsida: www.100p.se

Kontorstider: Mån-Fre 8-17

Kontakta oss

12 + 8 =

Pin It on Pinterest