Välj en sida

Första upplagan av Kiruna Open och Mickes 2 disc challange är avgjord.

Segrare blev Robin Hesselstål, som spelade stabilt och säkert i två rundor av halvtaskigt väder. Kraftiga kastvindar blandade sig med lite solsken och lite regn. Men för Robin satt puttarna lika säkert som alltid och med ganska normala rundor kring 59-60 kast så vann han ganska överlägset.

Två blev Fredrik Lindberg och trea blev Fredrik Strålberg. Strålberg passade även på att sätta ace (hole/korg in one) på hål nr 14, riktigt snyggt gjort!

Vi vill tacka alla som deltagit och gjort det möjligt att arrangera denna tävling och hoppas att vi ser er nästa år igen tillsammans med ett ännu högre deltagarantal. Ett stort tack även till Mickes Discgolf som hjälpt till med sponsring av discar och priser!

Toptrion

Fredrik Strålberg, Robin Hesselstål, Fredrik Lindberg

1 Robin Hesselstål 120
2 Fredrik Lindberg 127
3 Fredrik Strålberg 134

(En runda, 18 hål, i Vargropen är 59 kast)

En nöjd Fredrik Strålberg efter “ace” på hål 14.

Pin It on Pinterest