Vi hade som förhoppning att kunna få spela vår ordinarie bana och nyttja klubbhus/range längre in på året än det planerade 15/8. Det ser dock inte så ut för tillfället men vi jobbar löpande på det. Om Trafikverket ändrar sina planer informerar vi här på hemsidan och vår officiella Facebook sida. Det innebär att från den 16/8 kommer spel endast ske på 7 hål, med start på nuvarande hål 5. Infart och parkering sker via Tuollavaara.

Nu gäller det att tillsammans få detta att fungera och bita i när det ”surnar till”. Angående ny banläggning så får vi återkomma med mer info snarast. Plan är dock anlägga 4:a nya hål, klubbhus och övningsområden med första spadtagen till senhösten.

För att vi ska kunna få den första flytten av material från klubbhus, range och övningsområde så smidigt som möjligt behöver vi er medlemmars hjälp. Onsdag 14/8, mellan 17-20, samlas vi utanför klubbhuset för att tillsammans tömma och magasinera det vi ska spara till våra nya faciliteter. Vi bjuder på fika.

Med vänlig hälsning, Styrelsen Kiruna Golfklubb

Pin It on Pinterest