Nybörjarkurs

Nybörjarkursen vänder sig till dig som är helt ny inom golfen. Inga förkunskaper eller medlemskap behövs och utrustning får du låna av oss.

Börja spela golf

Efter första bollträffen är du såld på golfen.

Den dag du står på övningsbanan och träffar bollen helt rent, ser den lyfta mot skyn i en hög båge – det är då du förstår. Förstår tjusningen med golfen. Förstår varför så många är så tokiga i sin sport. Det fina är att detta bara är början. Det blir ännu roligare sedan.

Få sporter är omgivna av så många fördomar som golfen. Golf är svårt, golf är dyrt, golf tar tid och så vidare. Men sanningen är en helt annan.

Vi är många golfkompisar i Kiruna Golfklubb som vill hjälpa dig att  – börja spela golf. Välkommen ner till vår fina 9-hålsbana och övningsområde efter Kurravaara-vägen (skyltat) och prova på.

 

Erbjudande 

Gratis Grönt kort-kurs för nybörjare som börjar spela och blir medlemmar i Kiruna Golfklubb till introduktionspris 1.990 kr (op 2.990 kr).


Introduktionspris medlemmar Juniorer
1490 kr för äldre juniorer
990 kr för yngre juniorer
290 kr för knattar.

I det ingår spelrätt och medlemskap under hela säsongen (ord pris för medlemsskap 1500kr – 3000kr). All utrustning under kursen finns att låna.

  • Startträff
  • Teori – internetbaserad självstudiekurs
  • Praktik
  • Grönt kort-träff

Läser in...

Pin It on Pinterest