Content Marketing - Print & Digitalt

Ett system för insamling, bearbetning och distribution av lokal och relevant information från Internet.

Magneto – så här går det till i korta drag

1. Egen källa med RSS-flöde på Internet

Företag eller förening utgår från sin egen hemsida, NewsDesk, Webbportaler (blogg, föreningar) eller 100P Hemsida (ingår gratis i CrossMedia abonnemanget). Krav att det finns ett RSS-flöde. Det finns inbyggt i WordPress som är den största plattformen för hemsidor.

Mer info

2. Magneto hämtar och publicerar på Lokala webbarna

Publicering på den lokala webben. Alla inlägg hamnar på den egna samlingssidan – Kategorisidan. Den anpassas och sidofältet kan innehålla relaterad information; Veckans annons, Evenemang, Sociala Medier, Karta, Kontaktuppgifter etc.

Mer info

3. Publicering i den lokala gratistidningen

Ett urval av Local News hämtas och publiceras i gratistidningen och når alla brevlådor till hushåll och företag på orten. Bästa lokala räckviddsmediet.

Mer info

4. Snabbformulär – enkelt sätt att göra inlägg från mobilen

Gäller 100P Hemsida – gör ett bokmärke till vårt snabbformulär på mobiltelefonen. Det går snabbt och enkelt att ladda upp en bild och lite text till ett blogg- eller nyhetsinlägg.

Mer info

1.  EGEN KÄLLA / RSS-FLÖDE (NYHETER, BLOGG)

Egen hemsida

Installation och upplägg av egen hemsida på ett webbhotell. Viktigt att RSS-flöden finns. WordPress är största plattformen för hemsidor och där finns det inbyggt.

NewsDesk

Plattformar där man kan lägga upp PR-material och där journalister och medier har åtkomst via nedladdning eller RSS-flöden

Webbportaler

Egna sidor på blogg- eller lagportaler som är specialanpassade för inlägg och hantering av informationen som passar många och bygger ofta på mallar.

100P Hemsida

Hemsida i WordPress som är det kraftfullaste CMS:et i världen. Hemsidan designas och anpassas visuellt till din företagsprofil. Alla våra hemsidor är responsiva och fungerar på alla plattformar.

Webbportaler

Egna sidor på blogg- eller lagportaler som är specialanpassade för inlägg och hantering av informationen som passar för många och bygger ofta på mallar.

100P Hemsida

Donec sollicitudin molestie malesuada. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta.

2. Hämtning och publicering – Lokal Webb och Lokalteve

Lokal Webb –
STARTSIDA

Publicering på den Lokala Webben.

Lokal Webb –
LOCALS KATEGORISIDA

Alla inlägg från Locals, Bloggare och Sponsorer hamnar även på deras samlingssida – Kategorisidan.

Den sidan kan anpassas och innehållet i ”Sidebar” till höger kan vara Widgets som innehåller relaterad information; Veckans annons, Evenemang, Sociala Medier, Karta, Kontaktuppgifter etc.

LOKALTEVE –
STARTSIDA

Publicering på Lokalteve.

SOCIALA MEDIER –
FACEBOOK

Delning på Sociala Medier.

3. publicering – GraTISTIDNINGEN & ANDRA KANALER

Framsida – Gratistidningen

Uppslag – Gratistidningen med Local News

4. INLÄGG – HUR GÖR MAN? DET ÄR JU SÅ ENKELT PÅ FACEBOOK…

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Test

Hjkhh  

Mats

Hjghhh

Kenneth

Här är det livat och glatt.

Snabbformulär – gör ett bokmärke för snabbformuläret på mobiltelefonen. Det går snabbt och enkelt att ladda upp en bild och lite text till ett blogg- eller nyhetsinlägg.

Dela sedan inlägget till Sociala medier.

Huvudkontor
Geologgatan 7A, 981 31 KIRUNA

Tel: 0980-60 000
Epost: info@100p.se
Hemsida: www.100p.se

Kontorstider: Mån-Fred 8-17

Kontakta oss

5 + 8 =

Share This