Markarbeten pågår på Bergnäset där det nya utbyggda köket kommer att stå klart inom kort.

Anita Martinell och Anders Larsson har varit igång med sitt cateringföretag VI 2 i snart ett år och nu satsar man vidare efter en lyckad start och bygger ut restaurangköket på Trollstigen 48 på Bergnäset där det har sin verksamhet.

Paret som  bor och verkar på Bergnäset utökar därmed sin cateringverksamheten. På tomten står ett vitmålat restaurangkök. Nu tar man nästa steg i utvecklingen och bygger ut köket med en ugn till, kylrum, arbetsyta & frys.

– Nu har vi fått klart med bygglov för att utöka köket och är i full färd med det. Vi jobbar i huvudsak med catering, allt från fika, lunch till den finare middagen allt efter kundernas önskemål, berättar Anders Larsson.

Anders som är kock i grunden har även varit köksmästare, restaurangchef och egenföretagare de senaste 30 åren och Anita som alltid har haft ett stort matintresse har haft ett eget byggföretag under åtta år. När drömmen om Vi 2 blev verklighet sade de upp sig från sina respektive jobb för att kunna satsa helhjärtat på sin verksamheten och kunderna har varit nöjda, riktigt nöjda.

– Det vi har gjort nu i cateringväg har varit väldigt uppskattat vilket är oerhört roligt. Fler och fler känner till oss och vet vilka vi är och då blir förfrågningar och beställningar fler och det känns kul, avslutar Anita Martinell med ett stort leende.

Källa: VI 2 Catering

Pin It on Pinterest