Våra tjänster

YDIMER erbjuder utbildningar, föreläsningar och coaching som hjälper människor, verksamheter och affärer att utvecklas.

Våra utbildningar ger dig fler verktyg och mer kunskap för att utvecklas i din yrkesroll. Vår utbildningsverksamhet genomsyras av ett coachande förhållningssätt vilket innebär att du som kund ges möjlighet att utvecklas på flera plan, inte minst genom att du får omsätta teorier du får till praktiska färdigheter.

Vi genomför både öppna- och skräddarsydda utbildningar för vår kunder. Det kan t ex handla om utbildningar i ledarskap, projektledning, konflikthantering, bemötande/kommunikation, etik & moral och leda utan chefskap. Utbildningar i ledarskap är ett brett område i vilket vi valt att fokusera på Det inre ledarskapet, Kommunikativt ledarskap samt Coachande ledarskap.

Ledarskapsutbildningar

Vi erbjuder ledarskapsutbildningar för dig som redan är yrkesverksam chef eller för dig som precis ska bli chef.

Övriga utbildningar

Med våra inspirationsföreläsningar hjälper vi er att upptäcka vad som är framgångsreceptet för just er välmående verksamhet, där nöjda och engagerade medarbetare tillsammans åstadkommer strålande resultat.

Coaching

Vi hjälper dig att hitta egna lösningar på problem och ta ansvar för dessa. Långsiktigt leder detta till att tid frigörs för dig, dina medarbetare utvecklas och deras engagemang ökar.

Fördelar

Under våra utbildningar varvas föreläsningar och teori med praktiska övningar som har koppling till den dagliga verksamheten. Läs gärna mer om vårt utbud här på hemsidan.

Anmälningsvillkor

Bokning är bindande. Det kostar ingenting att boka av en kurs fram till fyra veckor innan kursen startar. Om du avbokar dig senare debiteras 25 % av kursavgiften fram till en vecka före kursstart. Om du avbokar senare än en vecka innan kursen startar får du betala hela kursavgiften
Det går att ge platsen till en kollega. Bytesrätten förfaller vid avbokning senare än 24 timmar innan utbildningen. All av- och ombokning ska ske skriftligt.

Q

Inställd utbildning

Under speciella omständigheter kan vi tvingas ställa in enstaka kurser. Inbetald avgift återbetalas.
c

Fakturering

Priset som anges är exkl. moms och inkluderar fika, lunch och dokumentation. Fakturering sker i samband med anmälan. Betalningstid 30 dagar.

Vad säger våra kunder

Några ord från nöjda deltagare på våra utbildningar.

” Jag fattar bättre och snabbare beslut. Jag hanterar obekväma situationer mycket bättre. Jag får uppskattning för mitt Ledarskap, eftersom jag framstår som tydlig, pålitlig och inger förtroende. “
Nöjd kund

Inköparrew, Företag 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.
Kund 1

Inköparrew, Företag 1

Video – Ydimer undrar…

Pin It on Pinterest